Drøm. Bygg. Realiser.

Vi gjør det enkelt å bygge komplette arrangementer

Kom i gang

Det er noen som velger å kalle oss for et heldigitalt eventbyrå, mens andre omtaler oss som en smart digital eventbygger. Begge deler er korrekt; for hovedoppgaven vår er å krysse inspirasjon med kunnskap, for deretter å bake det inn i et digitalt system slik at du enkelt kan bygge et vellykket arrangement.

Den smarte måten å bygge arrangementer på

Spicer er mye mer enn bare en bookingtjeneste. Spicer gir deg muligheten til å komponere de ulike elementene som kreves for å gjennomføre store og små arrangementer, enten du skal være vertskap for en privat sammenkomst eller du har ansvaret for årets konferanse i regi av arbeidsgiveren din. Vi loser deg fra ide til utført arrangement.

Illustrasjon bryllup

Et bredt spekter av leverandører

Våre brukere er sikret et unikt spekter av tjeneste- og produktleverandører i alle kategorier, fra nasjonale til lokale aktører. Det gir arrangøren muligheten til å lage en happening som er både skreddersydd og personlig. Samtidig gir det leverandørene innen opplevelsesindustrien anledning til å levere sin spesialitet innenfor et helt nytt mulighetsrom.

Illustrasjon kokk

Bli leverandør hos oss!

Hei! Ønsker du å tilby dine tjenester via Spicer?

Finn ut hvordan her!

Enkelt og gratis

Det å bygge arrangementer er nå enklere enn du tror. Med Spicer klarer du det selv! Det koster heller ikke noe å benytte Spicer sitt verktøy. Vi ønsker at du skal spare tid, penger og miljøet ved å benytte Spicer. Vårt mål er å fasilitere at flere og bedre arrangementer blir til.

Illustrasjon jente med telefon