Mer fokus på det du elsker å gjøre!

Det er helt gratis å registrere seg som leverandør av tjenester

Bli leverandør

Spicer er for alle talenter og aktører i opplevelsesindustrien. Artister, kokker, restauranter, utleiere av eiendom, dekoratører,festplanleggere, stand-up-komikere, lyd og bilde-aktører, sikkerhetsvakter, transportører, hoteller og mange flere.

Hvordan Spicer virker

Spicer gir deg tilgang til et stort nettverk av arrangører som ønsker å skape gode opplevelser. Vi fikser alt av avtaler og oppgjør så du kan fokusere på det du elsker å gjøre. Vårt mål er å fyll opp kalenderen din med spennende oppdrag.

1. Opprett profil på Spicer

Når du har opprettet en profil får du tilgang til vårt adminverkøy slik at du enkelt kan publisere og tilgjengeliggjøre dine tjenester.

2. Motta bookingforespørsler

Spicer er en digital fasilitator som vil gjøre deg tilgjengelig for en rekke arrangementer, store og små. Spicer har trygge avtaler og smidige bookingprosesser. Alt behandles enkelt i Spicer.

3. Få betalt

Vi har effektive og trygge rutiner for oppgjør slik at du får raskt betalt for dine oppdrag. Vi lager alle rapporter og underlag du trenger til ditt regnskap.

No cure-no pay

Du betaler ikke noe før du har mottatt og bekreftet din første booking via Spicer. Det gjelder også for løpende abonnement. Vi har ingen bindingstid eller liten skrift. Bare et godt produkt. Av omsetning som Spicer genererer for deg via vår plattform, mottar Spicer en salgskommisjon. Pakken "Standard" og "Premium" har medlemsnivå som lar deg kvalifisere til bedre betingelser basert på din omsetning via Spicer. Vi belønner gode kunder. Spicer skal være vinn-vinn.

Basis 0 pr. mnd

Kommisjonsavgift 15%

Flat kommisjonsavgift

1 aktiv tjeneste

 

Standard 199 pr. mnd

Kommisjonsavgift Inntil 12,5%

Start på bronsenivå

Inntil 5 aktive tjenester

Medlemsnivå

Medlemsnivå: Bronse , Omsetning: < 500.000 , Kommisjon: 12,5%

Medlemsnivå: Sølv , Omsetning: < 1.000.000 , Kommisjon: 10%

Medlemsnivå: Gull , Omsetning: < 2.000.000 , Kommisjon: 8,5%

Medlemsnivå: Platina , Omsetning: > 5.000.000 , Kommisjon: 7,5%

Premium 899 pr. mnd

Kommisjonsavgift Inntil 10%

Start på sølvnivå

Ubegrenset antall tjenester

Medlemsnivå

Integrasjonsmuligheter

Medlemsnivå: Sølv , Omsetning: < 1.000.000 , Kommisjon: 10%

Medlemsnivå: Gull , Omsetning: < 2.000.000 , Kommisjon: 8,5%

Medlemsnivå: Platina , Omsetning: > 5.000.000 7,5%

Z Event

Vi synes det Spicer gjør er nyskapende og tror de kan bli et spennende alternativ til den etablerte eventbransjen. De tenker nytt og har en smart tilnærming til opprettelse, drift og optimalisering av arrangementer.

Inger Hilde Knutsen - Daglig leder, Z Event AS

Stein Roger Sordal - Artist

Blir en ny tidsregning i event-bransjen. Før og etter Spicer. Enklere å skreddersy et Kick-Off, event eller en liten fest blir det ikke. Utrolig oversiktlig og ryddig.

Stein Roger Sordal - Artist

Nilse Apeland – Toastmasester / Talerlisten.no

Spicer vil gjøre det enklere for store og små arrangører å «pakke» egne events med lokaler, mat og innhold. En stor hjelp for alle som vil finne gode løsninger kjapt.

Nilse Apeland – Toastmasester / Talerlisten.no

Kurt Mosvold - Eiendomsinvestor/Utleie av selskapslokaler

Spicer er en spennende plattform, som gir svært gode ideer til hvor man kan arrangere større begivenheter og innhold, med tanke på underholdning og bespisning!

Kurt Mosvold - Eiendomsinvestor/Utleie av selskapslokaler

PSS - Sikkerhetstjenester

I disse tider har det vært vanskelig for vår bransje, men som en del av den nye hverdagen satser vi på Spicer. Ikke alle tenker på sikkerhetspersonell for sine eventer, men gjennom Spicer har det aldri vært lettere å bestille tjenester fra oss til sitt arrangement.

PSS - Sikkerhetstjenester

Camilla Dversnes - Camillas Blomsterdesign

Spicer er et svært nytenkende konsept rundt eventmarkedet. For oss kan Spicer være med å synliggjøre våre produkter og tjenester, samt tilgjengeliggjøre oss for nye oppdrag.

Camilla Dversnes - Eier Camillas Blomsterdesign